Allergie informatie: Kalfschnitzel in sherryjus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo groene asperges
- 8 kalfschnitzels (à ca 80 gram)
- 8 plakken serranoham
- 1 takje rozemarijn
- 2-3 takjes salie
- 2-3 eetlepels olie
- 150-200 milliliter kalfsfond
- 6 eetlepels sherry
- 2-3 eetlepels boter
- 2 eetlepels amandelschaafsel
- citroenschijven
Meer Recepten
- Kalfsvlees met komkommer en paprika
Met kalfschnitzel, paprika en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - bettyvandijk - Schnitzel met peperroom en bloemkool
Met kalfschnitzel, aardappelen en bloemkool uit Nederland
4 porties - 20 uur
Vlees - heinvriends - Schnitzel met ham in room-cognacsaus
Met kalfschnitzel, rauwe ham en witte basissaus uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfschnitzel in sherryjus
- Allergieen informatie