Allergie informatie: Kalfsentrecôte met garnalen en kreeftensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfsentrecôtes
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 deciliter kreeftensoep uit blik
- 1/8 liter kookroom
- 1 eetlepel cognac
- 8 grote garnalen, gepeld en van darm ontdaan
- zout en peper uit de molen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfsentrecôte met garnalen en kreeftensaus
- Allergieen informatie