Allergie informatie: Kalfsfilet in peperkorst met geraspte spitskool
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels butterschmalz
- 1 kalfsfilet van circa 600 gram gepaneerd
- 4 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 1 bol knoflook
- 140 gram boter op kamertemperatuur
- 100 gram witbrood zonder korst
- 1 eetlepel gemengde peperkorrels
- 800 gram spitskool
- 1 sjalot
- 20 gram meel
- 100 milliliter witte wijn
- 350 milliliter gevogeltefond
- 150 gram spekblokjes
- 100 gram tomaten
- 0,5 bosje bieslook
- 2 eetlepels slagroom
- zout
- peper
- nootmuskaat
- Chili uit de molen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfsfilet in peperkorst met geraspte spitskool
- Allergieen informatie