Allergie informatie: Kalfslappen op groente
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfslappen
- 0,5 knolselderij
- 4 aardappelen
- 1 theelepel tijm
- 6 worteltjes
- 5 deciliter fond
- 2 eetlepels boter
- zout
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfslappen op groente
- Allergieen informatie