Allergie informatie: Kalfsoesters met tijm, citroen en pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel gehakte tijm, vers of diepvries
- 1 teentje knoflook, gepeld
- 1 citroen
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 kalfsoesters (ca. 125 gram per stuk)
- 1 eetlepel pesto
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfsoesters met tijm, citroen en pesto
- Allergieen informatie