Allergie informatie: Kalfsragout met groenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kalfslappen
- 25 gram boter
- 1 prei
- 4 worteltjes
- 1 eetlepel tijm
- 150 milliliter witte wijn
- 150 milliliter rundvleesbouillon van 1 tablet
- 125 milliliter creme fraiche
- 2 eierdooiers
- 1 eetlepel Franse mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfsragout met groenten
- Allergieen informatie