Allergie informatie: Kalfsschnitzel met parmaham en salieblaadjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfsschnitzels
- 4 plakjes parmaham
- 8 salieblaadjes
- 2 eetlepels bloem
- 2 eieren, losgeklopt
- 4 eetlepels paneermeel
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels vleesbouillon
- zout en peper uit de molen
- keukenplastic
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfsschnitzel met parmaham en salieblaadjes
- Allergieen informatie