Allergie informatie: Kalfszwezerik
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kalfszwezeriken
- 1 ei
- paneermeel
- 100 gram boter
- 200 gram gedroogde abrikozen
- 2 dl slagroom
- 0,5 dl abrikozenlikeur
- 0,5 dl bouillon
- cayennepeper
- zout
Meer Recepten
- Kalfszwezerik
Met kalfszwezerik, spek, ui uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 45 minuten
Vlees - hoefblad - Gevulde kwartel met asperges
Met kwartel, ganzenleverpate en oesterzwammen uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Wild - jaccor - Kalfszwezerik met amandel & pijnboompit
Met kalfszwezerik, kalfsfond en amandelen uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Vlees - louca - Gebakken kalfszwezerik met stoemp van prei en Breydelham, gebakken shi-takés en gefriteerde prei
Met hartzwezerik, breydelham en champignons uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Herfst - anneliesv
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalfszwezerik
- Allergieen informatie