Allergie informatie: Kalkoenschnitzels met asperges en peultjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 500 gram groene asperges
- 150 gram peultjes
- 150 gram kerstomaatjes
- 1 citroen (biologisch)
- zout
- peper
- 600 gram kalkoenschnitzel
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels bloem
- 1 kippenbouillonblokje
- suiker
- grof gemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalkoenschnitzels met asperges en peultjes
- Allergieen informatie