Allergie informatie: Karni stobá di Mai (mijn moeders Antilliaans stoofvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond runderstooflappen
- 1 ui
- 1 (rode) paprika
- 1-3 eetlepels tomatenketchup
- scheut sojasaus (manis)
- eventueel scheut dikkere sojasaus
- peper naar smaak
- gemalen komijn naar smaak
- kurkuma
- kerriepoeder naar smaak
- 2 blaadjes laurier
- ongeveer 7 kappertjes
- 1-2 tenen knoflook
- 1-2 tomaten
- 2 takjes bladselderij
- 1 runderbouillonblok
- eventueel 5-6 gedroogde pruimen zonder pit
- boter of olijfolie of combinatie
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - Mijn zelfgemaakte croutons
Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - HuibV - Mijn koekkruiden
Met kaneel, nootmuskaat en kruidnagelpoeder uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Streekgerechten - jan1942