Allergie informatie: Kippenbil met jagersaus en puree
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 aardappelen
- 2 kippenbillen
- 30 gram boter
- 1 ajuin
- 50 gram spekreepjes
- 50 gram champignons
- 0,5 glas rode wijn
- 1 soeplepel tomatenpuree
- 1 laurierblad
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kippenbil met jagersaus en puree
- Allergieen informatie