Allergie informatie: Kipragout met ananas en kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet
- 4 deciliter kippenbouillon
- 35 gram boter
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 1 teentje knoflook (uitgeperst)
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 35 gram bloem
- 5 deciliter bouillon
- 250 gram ananas (in kleine stukjes)
- zout
- peper
- 2 eetlepels bieslook (fijngesneden)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kipragout met ananas en kerrie
- Allergieen informatie