Allergie informatie: Klassieke boerenpaté
Terug naar het receptIngrediënten
- vorm met een inhoud van 1 liter
- 1 ui
- 15 gram boter
- 250 gram doorregen varkenslappen
- 250 gram doorregen runderlappen
- 150 gram doorregen ontbijtspek, in dikke plakken
- 250 gram kalfs- of varkenslever
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 1/8 liter slagroom
- 1 ei
- zout en peper
- ca. 12 plakjes vers vet spek
- 4 laurierblaadjes
Meer Recepten
- Klassieke smoothie
Met aardbeien, bananen en sinaasappelsap uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Klassieke tapenade
Met kappertjes, groene olijven en ansjovisfilets uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - jodiaanstoot - Klassieke vinaigrette
Met witte wijnazijn, dijonmosterd en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Klassieke kippensoep
Met kippenbouten, prei en venkelknol uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Soepen - bettyvandijk - Klassieke groene smoothie
Met peren, bananen en spinazie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Klassieke boerenpaté
- Allergieen informatie