Allergie informatie: Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram lams- of geitenvlees
- 4 eetlepel petis udang
- 4 tomaten
- 5 eetlepel ketjap manis
- 4 eetlepel olie
- heet water
- Voor de boemboe:
- 9 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 6 rode rawits
- 1 theel zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden)
- Allergieen informatie