Allergie informatie: Kruidige varkensfilet met druiven
Terug naar het receptIngrediënten
- Een mooie varkensfilet van ong. 650 gram
- 8 dunne plakken gerookt spek
- 0,5 tros witte druiven
- 0,5 tros blauwe druiven
- 150 gram crème fraîche
- 70 gram boter
- 10 centiliter noilly prat
- 1 soeplepel roze peperkorrels (de zgn. Baies rosé)
- 1 koffielepel sesamzaad
- Pepermolen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kruidige varkensfilet met druiven
- Allergieen informatie