Allergie informatie: Kurmah lamsvlees (mild gekruide lamsschotel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lamsbout
- 2 eetlepels schapenvet (olie kan ook)
- 5 sjalotten
- 5 teentjes knoflook
- 5 centimeter kaneel
- 2 kruidnagels
- 3 kardemom, gekneusd
- 1 serehstengel, gekneusd
- 2 groene lomboks
- zout naar smaak
- 600 milliliter dunne kokosmelk (santen cair)
- 1 theelepel asem
- 3 eetlepels water
- boemboe:
- 4 theelepels ketumbar
- 0,5 theelepels djinten
- 0,25 theelepel anijszaad
- 1 theelepel witte peperkorrels
- 2 eetlepels amandelen
Meer Recepten
- Knoflookbal
Met gehakt, knoflook en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kurmah lamsvlees (mild gekruide lamsschotel)
- Allergieen informatie