Allergie informatie: Lampang loemboek (lever met gekruide saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond lever
- 1/3 blok santen
- 5 eetlepels kokosmeel
- 0,5 liter water
- gesnipperde ui
- 1 theelepel sambal oelek
- 2 theelepels ketoembar
- 2 theelepels djinten
- 0,5 theelepel kentjoer
- 2 salamblaadjes
- 2 djoeroekblaadjes
- peper
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lampang loemboek (lever met gekruide saus)
- Allergieen informatie