Allergie informatie: Lamscurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo lamsschouder
- 3-4 eetlepels rode currypasta
- 2 uien
- gegaarde boter of olie om in te bakken
- stokje kaneel
- 1 theelepel gemalen kardemom
- zout
- peper
- 1 blik tomatenblokjes op sap
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 200 milliliter kippenbouillon
- 1 blik kikkererwten
- 150 gram verse spinazie
Meer Recepten
- Lamscurry met paprika
Met lamsgehakt, zilvervliesrijst en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - maschachild - Mhaans kari (Lamscurry)
Met lamsvlees, ghee en knoflook uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Korma Plau (Lamscurry met rijst)
Met lamsschouder, gember en yoghurt uit India
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Bijgerechten - jaccor - Shahi korma (lamscurry)
Met lamsbout, yoghurt en knoflook uit India
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamscurry
- Allergieen informatie