Allergie informatie: Lamskoteletjes met groene pesto van olijven, knoflook, kappertjes en rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 lamskoteletjes
- zout
- 200 gram groene olijven
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 eetlepel peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland