Allergie informatie: Lamsschotel met witte bonen gestoofd in wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lamsboutschijven
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 2 stengels bleekselderij
- 200 gram winterwortel
- zout
- peper
- 3 eetlepels olie
- 1 takje rozemarijn
- 1 takje tijm
- 2 deciliter droge rode wijn
- 2 theelepels kruidenbouillonpoeder
- 360 gram bonen (witte)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsschotel met witte bonen gestoofd in wijn
- Allergieen informatie