Allergie informatie: Lapis Bengala
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 1 stuks fijngesneden grote ui
- 6 teentjes fijngesneden knoflook
- 250 milliliter dikke santen
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 1/2 deciliter asemwater
- 3 daon djeroekpoeroet
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 0,5 theelepel kardemom
- 250 milliliter bouillon
- versgemalen zwarte peper
- zout naar believen
Meer Recepten
- Kwee lapis (koek)
Met tapioca, rijstmeel en rode kleurstof uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Lapis Soerabaja
Met runderlappen, kruidnagel en koenjit uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - 34533 - Lapis Daging
Met rundlappens, ketjap manis en asemwater uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lapis bengala
- Allergieen informatie