Allergie informatie: Lapis Daging
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 0,5 deciliter ketjap manis
- 0,5 deciliter asemwater
- 5 stuks fijngewreven kruidnagels
- 1 theelepel sambal trassi
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 2 deciliter bouillon
- snufje kaneel
- zout naar believen
- allesbinder
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Met runderlappen, santen en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)
Met rundvlees, kokos en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lapis daging
- Allergieen informatie