Allergie informatie: Leverpastei
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees
- 500 gram varkenslever
- 200 gram vet spek
- 2 sneetjes brood
- 1 ei
- 15 centiliter rode wijn
- 5 centiliter cognac
- 2 eetlepels citroensap
- 1 dessertlepel gemalen laurier
- 1 theelepel gemalen kruidnagel
- 1 theelepel gemalen jeneverbes
- 2 theelepels gemalen foelie
- 1 mespunt nootmuskaat
- 2 uien
- zout
- peper
Meer Recepten
- Hollands gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt half-om-half, leverpastei en gember uit Frankrijk
10 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Italiaans gehaktbrood met rode ui voor buffet
Met gehakt, leverpastei en basilicum uit Albanie
11 porties - 55 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Stokbrood leverpastei-ui
Met stokbrood, leverpastei en ui uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Broodgerechten - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Leverpastei
- Allergieen informatie