Allergie informatie: Licht gekruide lamsbout met aardappel en ui
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram lamsbout zonder been
- 800 milliliter vleesbouillon
- 700 gram middelgrote aardappelen
- 1 teen knoflook
- 4 uien
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 6 eetlepels olie
- 3 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 bosje peterselie
- 15 gram boter
- 20 gram bloem
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Licht gekruide lamsbout met aardappel en ui
- Allergieen informatie