Allergie informatie: Light chili con carne
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 0,5 theelepel olie
- 150 gram tartaar
- zout
- chilipoeder
- gedroogde marjoraan
- 200 milliliter mais (blik)
- 200 milliliter kidneybonen (blik)
- 1 paprika
- 1 blik tomaten (425 milliliter)
- 0,5 groentebouillonblokje
- 2 sneden volkorenbrood
- 2 theelepels crème fraiche
- verse marjoraan voor garnering
Meer Recepten
- Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Tex-mex chili met hamlappen
Met hamlappen, tex-mexkruiden en kidneybonen uit Mexico
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - dvi - Sechuan Chili-olie
Met sechuanpeper, chili flakes en plantaardige olie uit China
10 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Patrick's pittige prei-wortelsoep
Met wortel, prei en paprika uit Nederland
8 porties - 30 minuten
Soepen - AmsterdamBoomer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Light chili con carne
- Allergieen informatie