Allergie informatie: Manzo Arrosto (ossenhaas met hartige taartjes, pittige spitskool en sambucca-saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- ossenhaas
- hartige taartjes:
- 300 gram geschilde aardappel (kruimig)
- 300 gram knolselderij, schoon
- 1 kleine broccoli
- 3 eieren
- 120 gram bloem
- scheutje melk
- zout
- peper
- verse nootmuskaat
- pittige spitskool:
- 2 spitskooltjes
- 2 theelepels paprikapoeder
- 0,5 gedroogd pepertje
- 50 gram panchetta of licht gerookt spek
- 1 eetlepel roomboter
- 1 kleine sjalot
- 1 teen knoflook
- 1 glas witte wijn
- sambucca saus:
- gesmolten roomboter
- 0,5 borreltje sambucca
- 6 koffiebonen
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels yante of creme fraiche
- 2 deciliter room
- klontje roomboter
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin