Allergie informatie: Mestreechs zoervleis
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg paardevlees (voorkeur) of runderpoulet
- ½ kg witte uien
- 4 kopjes bruine azijn
- 1 citroen in schijfjes
- 2 kopjes water
- 7 kruidnagels
- 10 laurierblaadjes
- 1 eetlepel appelstroop
- 2 plakken peperkoek
- 4 eetlepels suiker
- 1 à 2 eetlepels aardappelmeel
- 50 gram braadboter
- zout en peper
Meer Recepten
- Zuurvlees (zoervleis oet mestreech)
Met runderpoulet, uien en appelstroop uit Nederland
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - wullum - Limburgs Zoervleis
Met ribrunderlappen, uien en laurier uit Nederland
4 porties - 2 uur
Vlees - vonne
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Mestreechs zoervleis
- Allergieen informatie