Allergie informatie: Mhaans turrcarri khasta (Lamskerrie)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram lamsbout
- 8 uien
- 100 gram boter
- 0,5 eetlepel olie
- 1 eetlepel gemalen zwarte peper
- 2 eetlepels mosterdzaad
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 2 theelepels fenegriekzaden
- 0,25 theelepel gemberpoeder
- 2 eetlepels fijngewreven gedroogde kruizemunt
- 1 mespuntje asafoetida
- 6 deciliter bouillon (van bouillonblokjes of van vlees getrokken)
Meer Recepten
- Lamskerrie (lamsvlees in milder kerrie)
Met lamsvlees, rode lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor - Mhaans Kabab Machchi (gekruid lamsgehakt)
Met lamsvlees, kikkererwtenmeel en knoflook uit India
4 porties - 1 uur en 50 minuten
Vlees - jaccor - Mhaans kari (Lamscurry)
Met lamsvlees, ghee en knoflook uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Rogan gosht ( Malse lamskerrie)
Met lamsvlees, magere yoghurt en garam masala uit India
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Mhaans turrcarri khasta (lamskerrie)
- Allergieen informatie