Allergie informatie: Mihoen shanghaimi (mihoen met hamlappen, garnalen en groenten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 flinke hamlappen
- 0. 25 theelepel ve-tsin
- 250 gram mihoen
- 150 gram gepelde garnalen
- 1 teen knoflook
- 100 gram kool
- 1 klein blik doperwten
- 100 gram champignons
- 0. 5 blik bamboescheuten
- 1 ui
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel rijstwijn
- 0. 5 theelepel gemberpoeder
- 5 deciliter bouillon
- 1 eetlepel maïzena
- 1 stengel selderij
- 1 theelepel gulle djawa
- 1 theelepel peper
- 0. 5 theelepel zout
- olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro