Allergie informatie: Mosterd hamlampjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere hamlappen
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 100 gram zilveruitjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels mosterd
- 0,5 eetlepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel rozemarijn
- 1 deciliter witte wijn of sherry
- 1 deciliter bouillon
- 1 deciliter slagroom of koffieroom
- 50 gram rozijnen
- peper
- zout
Meer Recepten
- Bietensalade met sinaasappel
Met sinaasappel, balsamicoazijn en mosterd uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Salades - bettyvandijk - Knoflook saus met honing
Met yogonaise, knoflook en mosterd uit Griekenland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - fielos - Hamlappen met verse kruiden en mosterd
Met hamlappen, mosterdzaad en bieslook uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vlees - bettyvandijk - Peultjes-worteltjessalade
Met worteltjes, peultjes en veldsla uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - lucyvader - Vlees Varkens beenham gegratineerd
Met beenham, honing en mosterd uit Nederland
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Mosterd hamlampjes
- Allergieen informatie