-
Zeer lekker maar ... in een Ossobuco alla milanese wordt er geen tomaat gebruikt! Erewoord van geboren en getogen Milanees!
Achille gaf dit recept 5/5 sterren
-
Recept lijkt op dat wat ik kreeg van toscaanse vrouwen. Groenten: 5 ontvelde tomaten,1 winterwortel, 2 stengels bleekselderij 1 ui, knoflook 1 blikje tomatenpuree(zelf gemaakt).
Ook 3 blaadjes salie ipv. laurierblaadje. Gremolata is hetzelfde. Serveren met polenta
(evt. gebakken in blokjes) althans, dat deden ze daar. De kinderen vochten altijd om het
schepje merg uit het midden, vonden dat het lekkerste. Weinig roeren dus.
Ineke gaf dit recept 5/5 sterren
-
Inderdaad meer groenten gebruikt en ik heb een deel van de saus eruit geschept en gepureerd en een deel herkenbaar gelaten. In dit geval is de saus mooi gebonden en vind je ook nog wat groenten terug.
-
Uitstekend recept! Ook ik heb meer groenten gebruikt. Ik heb een volle bak roma-tomaten samen met 2 uien en 2 tenen knoflook gekookt. Vervolgens met de staafmixer gepureerd. Op deze manier gebruik je al het goede van de tomaat zonder dat je 1 pit of schil terug vindt. Verder 5 stengels bleekselderij en 2 flinke wortels. Je houdt op zich wel wat saus over, maar daar maak je de volgende dag nog een krachtig soepje van. HEERLIJK!
Anette gaf dit recept 5/5 sterren
-
I.p.v.de tomaten heb ik een blik tomaten in stukjes en meer groenten gebruikt en een scheutje sojasaus, schepje rietsuiker en een beetje sambal badjak(merk koningsvogel)erbij gedaan.
Daarnaast past die gremolata zo heerlijk er bij. Mijn man en ik hebben van
dit gerecht heerlijk zitten smullen met een fles sauvignon blanc erbij.
ikgeef voor dit gerecht 5 sterren. Super, voor herhaling vatbaar.
Rosalie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Erg lekker en makkelijk. Ik zet het ook in de oven bij lage temperatuur. Resultaat: heerlijk zacht vlees.
Henk gaf dit recept 5/5 sterren
-
Een heerlijk recept, heb het al een paar keer klaar gemaakt.
-
Vandaag gemaakt, heerlijk recept, alleen de hoeveelheid groenten vond ik wat magertjes dus ik heb wat meer worteltjes,bleekselderij toegevoegd. Tevens een bouquet gemaakt van verse tijm,rozemarijn en laurier en mee laten trekken. In plaats van het laten sudderen op het fornuis heb ik de pan 2,5 uur in de oven gezet op 160 graden. Super!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren