Allergie informatie: Ossobuco
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kalfsschenkels of kalfslappen (in grove stukken)
- zout
- peper
- 3 eetlepels bloem
- 50 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 teentje knoflook (fijngenipperd)
- 1 eetlepel peterselie
- 1 theelepel geraspte citroenschil
Meer Recepten
- Ossobuco van konijn
Met konijn, knoflook, prei uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Ossobuco
Met kalfsschenkel, droge witte wijn en bleekselderij uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stoofschotels - heutsie - Ossobuco alla Milanese
Met kalfsschenkel, bleekselderij en tomaat uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - louca
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ossobuco
- Allergieen informatie