Allergie informatie: Ouderwetse draadjesvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg sucade- of riblappen
- 1 pakje croma
- laurierblaadjes
- kruiden van Silvo voor rundvlees
- kruidnagel
- smeltjus
- 2 tomaten
- 1 flink ui, grof gehakt
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1 theelepel grove mosterd, flinke schep
- eetlepel suiker
- braadpan
- water
- geduld...!
- azijn , eventueel te gebruiken als je het te lang vind duren of het vlees aan het eind van de bereiding toch nog niet zacht genoeg is, toevoegen en het word er zachter van.
Meer Recepten
- Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam - Indisch draadjesvlees
Met riblappen, kokosmelk en gember uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hoofdgerechten - gdamwijk - Ouderwetse kaantjes
Met rundvet, zout en peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - pamaki - Oma Minie's erwtensoep
Met erwten, prei en knolselderij uit Nederland
1 portie - 3 uur en 15 minuten
Soepen - spikeysmum - Ouderwetse appelcompote
Met appels, amandelschaafsel en rozijnen uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ouderwetse draadjesvlees
- Allergieen informatie