Allergie informatie: Piendang Kloewak
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees, in blokjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 4 teentjes fijngesneden knoflook
- 5 stuks fijngemaakte kloewaknoten
- 2 eetlepels asemwater
- 1 eetlepel sambal trassi
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel laos
- versgemalen zwarte peper
- zout naar believen
Meer Recepten
- Piendang Koenjit
Met rundvlees, koenjit, laos uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Soepen - 34533 - Sajoer kloewak 2
Met kipfilet, prei en kloewaknoten uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Ajam piendang sarani (licht gekruide kip)
Met kip, sambal oelek en ui uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jaccor - Piendang ajam
Met kippenpoten, kermierienoten en ui uit Indonesie
6 porties - 1 uur
Gevogelte - sajori - Sajoer Kloewak
Met kip, kloewaknoten en spaanse peper uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Piendang kloewak
- Allergieen informatie