Allergie informatie: Pittige kokosrunderschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram schouderstuk (rund)
- 1 eetlepel olie
- 8 lenteuitjes, fijngehakt
- 2 theelepels geraspte verse gember
- 2 rode pepertjes, van de zaden ontdaan en zeer fijngehakt
- 2 theelepels fijngeraspte citroenschil
- 1 theelepel citroensap
- 1 teentje knoflook, fijn gehakt
- 4 eetlepels gedroogde kokos
- 1 eetlepel olie extra
- 3,75 deciliter water
- 2,5 deciliter kokosmelk
- 1 theelepel suiker
- vers gemalen zwarte peper naar smaak toevoegen.
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pittige kokosrunderschotel
- Allergieen informatie