Allergie informatie: Pittige rundvleesstoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram riblappen
- 250 gram uien
- 1 paprika
- 150 gram champignons
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 3 kruidnagels
- 1 laurierblad
- 2 rode Spaanse pepers
- 0,5 deciliter ketjap manis
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olie
- 1 theelepel ketoembar (koriander)
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 2 theelepels laos
- 2 eetlepels azijn
- 1 eetlepel basterdsuiker
- 1 eetlepel bloem
- 1 vleesbouillontablet
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pittige rundvleesstoofpot
- Allergieen informatie