Allergie informatie: Pörkölt (varkensstoofpot)
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram varkensschouder
- 2 eetlepels bloem
- 75 gram varkensreuzel
- 4 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel piment
- 1 theelepel gemalen komijn
- zout
- 1 theelepel vers gemalen peper
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 4 deciliter vleesbouillon
- 2 deciliter rode wijn
- 400 gram snelkookrijst
- 3 paprika's
- 4 tomaten
- 2 deciliter zure room
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor - Varkensstoofpot met sperziebonen en olijven
Met hamlappen, sperziebonen en olijven uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Varkensstoofpot met abrikozen en amandelen
Met hamlappen, abrikozen en amandelen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Varkensstoofpot met banaan
Met varkenslapjes, bouillon en rozijnen uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Pörkölt (varkensstoofpot)
- Allergieen informatie