Allergie informatie: Provenciaals Rundvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- I kilo magere runderlappen
- 3 teentjes knoflook
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 3 tomaten
- 2 stengels bleekselderij
- 5 sjalotten
- 10 blaadjes verse basilicum
- 1 theelepel thijm
- 2 laurierblaadjes
- olie of boter
- 1 deciliter water
- 5 kruidnagels
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Provenciaals rundvlees
- Allergieen informatie