Allergie informatie: Ragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine ui
- 100 gram oesterzwammen
- 6 Amsterdamse uitjes
- 2 deciliter water
- 2 schnitzels (varken) á 200 gram
- 1 zakje jachtsaus
- 2 eetlepel sherry
- 3 eetlepel crème fraîche
- 25 gram margarine
- peterselie (optioneel)
Meer Recepten
- Ragout
Met champignon cremesoep, kipfilet en champignons uit Nederland
3 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - slimpie - Ragoût van het schaap
Met schapenvlees, aardappelen, ui uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Vlees - hoefblad - Andijvie met ragout
Met andijvie, kippenragout en nootmuskaat uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - ma-griet - Spinazie a la ragout
Met spinazie, kalfsragout en eieren uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - ma-griet - Ragout voor ravioli of tortellini
Met tomaten, ui en knoflook uit Italie
4 porties - 30 minuten
Pastagerechten - karen2103
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ragout
- Allergieen informatie