Allergie informatie: Rendang
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees, in blokjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 2 eetlepels sambal trassi
- 4 eetlepels seroendeng
- 1 eetlepel ketoembar
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sereh
- 250 milliliter dikke santen
Meer Recepten
- Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Rendang
Met sukadelappen, knoflook en palmsuiker uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - stokpopje1 - Rendang Samosir
Met rundvlees, santen en lombok uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - 34533 - Mild sumatraans Rundvleesgerecht
Met rundvlees, boemboe voor rendang vlees, sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Rijstgerechten - act_25
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang
- Allergieen informatie