Allergie informatie: Rendang Puti Bungsu
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram mager rundvlees, in blokjes 4 x 4 cm
- 1 liter santen
- 10 stuks fijngesneden rode pepers
- 10 teentjes fijngesneden knoflook
- 10 stuks fijngesneden sjalot
- 2 theelepels koenjit
- 3 centimeter kaneelstokje
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel ketoembar
- 4 eetlepels asemwater
- 1 theelepel sereh
- 3 stuks djeroekpoeroetblad
- 1 theelepel kardamom
- zout naar believen
- suiker naar believen
Meer Recepten
- Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Rendang
Met sukadelappen, knoflook en palmsuiker uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - stokpopje1
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rendang puti bungsu
- Allergieen informatie