Allergie informatie: Roerbakschotel van lam, munt en chili
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram jasmijnrijst
- 2 eetlepels olie
- 750 gram dunne lamslende, in dunne plakjes
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 kleine rode ui, in partjes
- 1 verse pri-piri (pepertjes) fijn gehakt.
- 0,6 deciliter limoensap
- 2 eetlepels zoete chilisaus
- 2 eetlepels vissaus
- 10 gram verse muntblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Roerbakschotel van lam, munt en chili
- Allergieen informatie