Allergie informatie: Romige kalfsreepjes met peultjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels vloeibare margarine
- 400 gram kalfsschnitzel, in reepjes
- 6 sjalotjes, in vieren
- 100 gram peultjes, in vieren
- 2 theelepel gedroogde Provencaalse kruiden
- 1 eetlepel citroensap
- 1 doosje Maggi creme fraiche met bieslooksaus
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Romige kalfsreepjes met peultjes
- Allergieen informatie