Allergie informatie: Romige varkensmedaillons
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kleine champignons
- 800 gram varkensfilet
- 8 dunne plakjes bacon of gerookt spek
- zout en peper
- 3-4 takjes dille
- 3-4 takjes peterselie
- 0,5 theelepel gedroogde marjolein
- 300-400 milliliter slagroom
- 1-2 eetlepel paprikapoeder
- 2 theelepels kerrie
- eventueel satéprikkers
Meer Recepten
- Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Romige varkensmedaillons
- Allergieen informatie