Allergie informatie: Runderfilet in zoetzure, Chinese saus
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het beslag:
- 100 gram bloem
- 4 eetlepels maïzena
- 1,5 theelepel bakpoeder
- mespunt zout
- 2 eetlepels arachideolie
- water
- 3 centiliter arachideolie
- 500 gram runderfilet
- 1 ui
- 4 centimeter verse gemberwortel
- 2 teentjes knoflook
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- voor de saus:
- 1 eetlepel maïzena
- 100 gram lichtbruine basterdsuiker
- 1 deciliter rode wijnazijn
- 20 centiliter runderfond
- 2 centimeter geraspte gemberwortel
- 1 centiliter arachideolie
- zout
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Runderfilet in zoetzure, chinese saus
- Allergieen informatie