Allergie informatie: Runderstoofschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees, in blokjes
- 3 middelgrote gesnipperde uien
- 1 prei, in reepjes
- 1 paprika, in stukjes
- 1 grote aubergine, in blokjes
- 3 tenen knoflook, geperst
- 1 glas rode wijn
- 1 glas water
- 5 deciliter tomatensap
- 1 rundvlees bouillonblok
- 2 eetlepels milde paprikapoeder
- peper
- zout
- olie of margarine
Meer Recepten
- Runderstoofschotel
Met magere runderlappen, tomaten en uien uit Nederland
4 porties - 3 uur en 20 minuten
Vlees - brammetje - Runderstoofschotel uit de oven
Met runderlappen, spek en rode wijn uit Nederland
2 porties - 2 uur
Ovenschotels - warry
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Runderstoofschotel
- Allergieen informatie