Allergie informatie: Rundvleescurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderstoofvlees
- 1 grote ui, in plakken gesneden
- 5 teentjes knoflook, gesnipperd/geperst
- 2 eetlepels gember, gesnipperd/geperst
- 2 rode chilipepers, ontdaan van zaad en fijngehakt
- 3,5 eetlepels hot currypoeder
- 2 theelepels koenjit
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 eetlepel suiker
- 1,5 theelepel zout
- 75 milliliter plantaardige olie
- 200 milliliter water
- 4,5 eetlepels nuoc mam (Vietnamese vissaus)
- 3 grote winterwortels, in plakjes
- 3 eetlepels maïzena
- 450 milliliter kokosmelk
- sla
- korianderblaadjes
Meer Recepten
- Thaise rundvleescurry
Met magere runderlappen, pompoen en koriander uit Thailand
4 porties - 3 uur en 45 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundvleescurry
Met rundvlees, knoflook en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Stoofschotels - lucyvader - Rundvleescurry met sperziebonen en aardappels
Met rundvlees, sperziebonen en aardappelen uit India
4 porties - 30 minuten
Vlees - Ceesculinair - Calcutta Gosht (rundvleescurry)
Met sudderlappen, garam masala en melk uit India
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rundvleescurry
- Allergieen informatie