Allergie informatie: Sambal goreng daging peteh (pittig rundvlees gerecht)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderbieflappen
- 0,75 deciliter olie
- 4 teentjes knoflook
- 2 lomboks
- 0,5 deciliter assem
- 1 a 1,5 deciliter water
- 2 eetlepels ketjap manis
- 100 gram petehbonen (diepvries)
- 2 blaadjes salam
- 0,25 theelepel sereh
- 0,5 theelepel laos
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepel suiker
- zout
- peper
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sambal goreng daging peteh (pittig rundvlees gerecht)
- Allergieen informatie