Allergie informatie: Sappige rollade Half-om-half
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rollade van 1,5 kilo half-om-half
- 2 deciliter olijfolie
- 50 gram roomboter
- 1 grote wortel
- 1 tomaat
- 1 ui
- 1 aardappel
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels soja (kikoman)
- 1 deciliter rode Spaanse wijn
- zeezout
Meer Recepten
- Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Makkelijke witlofsalade
Met witlof, mandarijn en komkommer uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - dekok - Gevulde courgette met gehakt en knoflook
Met gehakt, oregano en ui uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - margret - Rollade Fiorentina voor Italiaansbuffet
Met varkensrollade, rozemarijn en aardappels uit Italie
8 porties - 2 uur
Vlees - bettyvandijk - Kolak pisang (gestoofde bananen met Javaanse suiker en santen)
Met bananen, kaneel en vanillestokje uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sappige rollade half-om-half
- Allergieen informatie