Allergie informatie: Saté boemboe koening (saté met kemirienoten knoflook en ui)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram varkenslever
- 200 gram varkenshaas
- 3 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 kemirienoten
- 1 rode peper
- 0,25 theelepel trassi
- 0,5 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel koenjit
- 1 mespunt laos
- 0,5 theelepel zout
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel water
- 0,25 centimeter santen
- citroensap of asemwater
- 1 theelepel suiker
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor